banner_nieuw
logo_nieuw_website

Onderhoud / Herstellingsservice / Carrorsserie

ERKEND HERSTELLER - Saab

Onze onderhoud- en herstellingsserive

Onze naverkoopdienst heeft maar één doel: ervoor zorgen dat u op elk moment van uw wagen kan genieten. Zo kunt u ook voor het onderhoud en/of herstelling van uw Mitsubishi, SsangYong en Saab of ander merk van wagen bij ons terecht. Wij hebben namelijk een serviceprogramma uitgewerkt dat u op elk vlak tevreden zal stellen.

 

Problemen worden op een korte tijd opgelost.

U heeft weinig tijd, maar toch wenst u een klein onderhoud of een eenvoudige herstelling en dit zonder afspraak? Geen enkel probleem, wij zijn er volledig voor uitgerust. Om u zo snel mogelijk terug van uw voertuig te laten genieten zorgt een indrukwekkende voorraad van originele wisselstukken ervoor dat alle problemen op korte tijd worden opgelost. Onze ervaren technici brengen uw wagen snel weer piekfijn in orde!

 

Om de korte wachttijd voor u zo aangenaam mogelijk te maken kunt u ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie en een krant. Uiteraard is onze heuse showroom van 600m2 ook het bekijken waard!

Onze carrosserieafdeling

Bij ECC is kwaliteit de rode draad in het bedrijf. Ook voor onze carrosserieafdeling is dit van toepassing, verwijzend naar het vakkundige team en het gebruik van de allerbeste onderdelen en materialen.

 

Tevens maken het familiale karakter en de keuze voor teamwork een directe communicatie met alle leveranciers mogelijk. Het meedenken met de klant en het respecteren van de werkplanning zijn immers voorwaarden om een gunstig resultaat te bereiken.

Bij ons is uw wagen in goede handen!

 

Carrosserieherstellingen is een vak apart en vraagt net daarom de nodige kennis, vakmanschap en infrastructuur. Zoals het hoort hebben we een zeer groot atelier ter beschikking, alsook een enorm magazijn waar we de wisselstukken van uw voertuig steeds in voorraad hebben.

 

Het onderhoud van alle automerken wordt verzorgd door onze eigen technici. Ook voor een vervangwagen kunt u steeds bij ons terecht. Tevens zijn wij in staat om de nodige investeringen te doen in de voortdurend evoluerende technieken, gereedschappen, opleidingen en milieueisen en hebben we de nodige capaciteit om de schade aan uw voertuig snel en efficiënt te herstellen.

 

Dit alles zorgt ervoor dat uw wagen in goede handen is bij ons!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.